ОСТАННІ НОВИНИ

Радник омбудсмена позитивно оцінив роботу Стрийського ізолятора тимчасового тримання

Львівський портал

|

Радник уповноваженого ВР України з прав людини Зінон Котик разом із помічником Міністра внутрішніх справ з прав людини Тарасом Гаталяком відвідали ізолятор тимчасового тримання (ІТТ) на Стрийщині. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як зазначив Зінон Котик, умови проживання затриманих у камерах задовільні, адже усі вони обладнані умивальниками з цілодобовим водопостачанням, туалетами, які відгороджені перегородками,  електророзетками, а також нішами для зберігання продуктів харчування та особистих речей. Забезпечені ув`язнені медичним та санітарно-епідеміологічним обслуговуванням.

«Взятим під варту живеться добре. Два рази на день їх виводять на прогулянки, а також їм дозволяють побачення з близькими при наявності дозволу судді чи слідчого. У належному стані і документація ІТТ, а найголовніше до взятих під варту і утриманих не застосовують фізичного впливу, самі утримані задоволені роботою штатних працівників, вони не мають до персоналу жодних скарг та зауважень щодо їх утримання у слідчому ізоляторі», – наголосив З. Котик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *