ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентували «Інноваційний прорив - 2009»

Львівський портал

|

Презентація Всеукраїнського конкурсу інноваційних ідей «Інноваційний прорив – 2009» відбулася сьогодні у Львові. Як розповів під час брифінгу організатор конкурсу – почесний голова правління благодійного фонду «Нова країна» Володимир Сиротін, головна мета конкурсу – звернути увагу на науку та сприяти інвестуванню в інноваційні технології.

Зокрема, організатори конкурсу планують об`єднати інвестиційно привабливі високотехнологічні ідеї і розробки українських авторів та реалізувати їх в рамках бізнес-проектів, тобто залучити інвестиції.

Як розповіла Анна Дегтярьова, перший заступник директора Центру високих технологій та інновацій, який є співорганізатором конкурсу, студенти на молоді науковці уже подали на конкурс понад 150 заявок із своїми ідеями та проектами. Заплановано, що у лютому 2010 року відбудеться інвестиційний ярмарок, під час якого потенційним інвесторам запропонують найцікавіші інноваційні розробки. За словами Анни Дегтярьової, саме реалізація проекту стане для молодих науковців найкращою винагородою.

У той же час грошових винагород чи призів для учасників конкурсу інноваційних ідей не передбачено. Щоправда, автори трьох найцікавіших ідей отримають путівки у Силіконову долину в США на конференцію щодо інноваційних проектів. Окрім цього, найталановитіші учасники конкурсу зможуть безкоштовно відвідати низку семінарів та конференцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *