ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники затримали п’ять автомобілів із 2,5 тис. пачок цигарок

Львівський портал

|

За одну добу працівники Львівської митниці на автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» (українсько-польський кордон) затримали 5 автомобілів, у яких намагались незаконно вивезти в Польщу цигарки. Про це повідомляє прес-служба Державної митної служби України.

У всіх автомобілях були використані спеціально виготовлені сховища. Зокрема, у двох автомобілях «Опель Омега», котрими керували громадяни Польщі, сигарети були сховані у паливних баках, які спеціально були розділені перегородкою для палива. У них було сховано відповідно 380 та 410 пачок сигарет «Классік». В іншому випадку українець намагався перевезти через кордон тисячу пачок цигарок різного найменування у спеціальній схованці у подвійному днищі автомобіля «Мерседес Бенц». А от в автомобілі «Ауді 100», яким керував теж українець, митники виявили одразу три схованки для сигарет — у подвійному дні біля ручки коробки передач, у задній частині глушника та в подвійному дні ручного гальма.

Транспортні засоби, які використано для приховування, а також товар — понад 2,5 тисячі пачок сигарет митники вилучили. Загальна вартість автомобілів та цигарок складає понад 200 тис. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *