ОСТАННІ НОВИНИ

Ігрові салони знову запрацювали

Львівський портал

|

8 червня салони з ігровими автоматами і рулетками, а також букмекерські контори знову відкрили свої двері для азартних гравців. Саме цього дня закінчився термін дії розпорядження Кабінету Міністрів, по якому Міністерство фінансів припинило дію ліцензій ігрових закладів, повідомляє proUA з  посиланням на «Сегодня».

Як відзначив віце-президент Асоціації діячів грального бізнесу Григорій Трипільський: «Якщо парламент і Кабмін знову візьмуться за заборони, ми готові пікетувати їх. Ми категорично проти створення ігрових зон, туди ніхто не їздитиме, це утопія. У Росії теж намагалися, але так і не створили їх».

У свою чергу, нардеп від БЮТ, один з авторів закону про заборону грального бізнесу Валерій Писаренко повідомив, що надіслав лист прем’єр-міністру Юлії Тимошенко з проханням терміново прийняти розпорядження про припинення дії ліцензій гральних закладів ще на місяць.

«А в перший же сесійний день ми поставимо на голосування вето президента, яке він наклав на «Закон про гральний бізнес». Вже у вівторок ми знову закриємо всі гральні заклади». Правда, зібрати голоси тепер, після провалу переговорів про створення коаліції, буде непросто», – відзначив Писаренко.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів доручив Міністерству фінансів і обласним державним адміністраціям припинити дію ліцензій всіх гральних закладів з 8 травня по 9 червня для забезпечення їх комплексної перевірки.

5 червня Президент України Віктор Ющенко ветував закон України «Про заборону грального бізнесу в Україні», який Верховна Рада прийняла 15 травня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *