ОСТАННІ НОВИНИ

У «Рава-Руській» вилучили 21 пневматичний пістолет

Львівський портал

|

Учора прикордонники за допомогою службового собаки затримали велику партію зброї. Як повідомляє  прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ, громадянин України  намагався ввезти 21 пневматичний пістолет, набої до нього та кольоровий телевізор.

Українець прибув на кордон на легковому автомобілі марки «Ауді А-6» в міжнародний автомобільний пункт пропуску „Рава-Руська". Однак,  під час візуального огляду транспортного засобу в охоронців кордону виникла підозра щодо можливого переміщення контрабанди.

Відтак було ініційовано проведення спільного поглибленого огляду спільно із представником митниці при  використанні службової спеціальної собаки по пошуку зброї, боєприпасів та вибухових речовин.  

Прикордонний собака миттєво дав спрацювання на транспортний засіб. Автомобіль був  виведений із загального потоку руху та скерований в бокс поглибленого огляду. Спільна спеціальна оглядова група зі службовою собакою  під час ретельного огляду виявила в «Ауді» 21 пістолет марки «BERETTA-Elite II» калібру 4,5 мм та набої в комплекті по 250 шт. в упаковці (металеві кульки), 4 одиниці з яких знаходились в салоні автомобіля під задніми килимками, 8 одиниць -під килимками в багажному відділенні автомобіля, 3 одиниці – в коробці разом з телевізором та  по 3 одиниці в двох поліетиленових пакетах з продуктами харчування, які знаходились в багажному відділенні автомобіля.

Комплекти зброї вилучено та передано на склад митниці. За фактом виявлення пневматичної зброї працівниками митниці було складено протокол про порушення митних правил, вилучено пневматичні пістолети марки «BERETTA-Elite II» в кількості 21одиниця на суму 15186 гривень та телевізор марки «SAMSUNG LE 32B350F1W» на суму 3431 гривень.

Загальна сума вилученого товару – 18617 (вісімнадцять тисяч шістсот сімнадцять) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *