ОСТАННІ НОВИНИ

Заступника голови Львівської облради обурило сьогоднішнє звернення до Президента

Львівський портал

|

Заступника голови Львівської обласної ради, голову фракції БЮТ в облраді Людмилу Козак обурило сьогоднішнє звернення депутатів до Президента України щодо загрози конституційного перевороту в державі. Під час свого виступу Л. Козак зазначила, що багато політиків та бізнесменів замість того, щоб займатися ділом, займаються балачками та витрачають дорогоцінний час.

«Народ хоче стабільності та визначеності, йому вже набридла невизначеність та сварки політиків у верхах. Ми сьогодні зібрались поговорити про політичну ситуацію. Вона дійсно є важкою, але такою її зробили ті, хто ніяк не може знайти точок дотику і ті, для кого власні амбіції є важливішими за інтереси нації. Але парадокс: всі визнають, що криза є, але судячи з сьогоднішньої дискусії – не треба нічого робити, а лише надсилати звернення», – сказала заступник голови облради.

Крім того вона додала, що розмови про широку коаліцію розпочалися не сьогодні і не вчора, а ще 2005 року. «І якщо говорити мовою фактів, то Юлія Тимошенко не підписувала ні одного з цих документів», – додала Л. Козак.

Нагадаємо, що сьогодні ЛОР прийняла звернення до президента України та Верховної Ради  з приводу можливого антиконституційного перевороту в країні. За цей документ проголосували 70 депутатів. При цьому, проголосували 5 депутатів з фракції БЮТ. Ще 18 депутатів не брали участі в голосуванні.
Депутатський корпус Львівської облради висловловив категоричний спротив намаганням провести в Україні «антиконституційний переворот» і  вимагає вжитих рішучих дій на збереження суверенного права народу.
Зокрема, депутати вимагають від Віктора Ющенка:

  1. Рішуче протидіяти державному перевороту, у випадку внесення антиконстиутційних пропозицій у парламент оголосити розпуск ВРУ і призначити дострокові вибори
  2. Провести референдум щодо визначення форми державного правління (президентська, парламентська, змішана)
  3. Ініціювати проведення люстрації посадовців та політиків.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *