ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники міжнародного аеропорту «Львів» вимагають відставки Вінського

Львівський портал

|

Трудовий колектив міжнародного аеропорту «Львів» обурений зміною керівництва і розцінює це рішення як рейдерську атаку. Вчора працівники аеропорту створили страйковий комітет і прийняли рішення скерувати телеграму до президента та до РНБО з вимогою звільнити міністра транспорту і скасувати наказ про звільнення директора. Про це повідомляє «Німецька хвиля».

Колектив обурений, що заступник міністра транспорту, перебуваючи на території аеропорту, відмовився від зустрічі з працівниками, які хотіли почути запевнення, що їхні робочі місця буде збережено.

Виконувач обов`язків гендиректора аеропорту Наталія Кунців заявила, що наказ незаконний, бо керівник офіційно на лікарняному. За її словами, причиною звільнення названо «невиконання умов контракту». Утім, працівники переконані, що справжня причина – державні кошти, які має отримати аеропорт для реконструкції в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу.

«Виділені мільярдні кошти з бюджету стали, так би мовити, ласим пирогом. Це причина рейдерської атаки і незаконного звільнення», – каже директор з адміністративних питань аеропорту Леонід Ревонюк. Фахівці переконані: рішення, що провокують конфлікти і можуть привести до судової тяганини, аж ніяк не на користь підготовці Львова до Євро-2012. Уже за півроку місто має продемонструвати УЄФА свій прогрес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *