ОСТАННІ НОВИНИ

На вимогу прокуратури анулювали 17 ліцензій для проведення грального бізнесу

Львівський портал

|

На вимогу органів прокуратури області та контролюючих органів в поточному році за порушення суб`єктами грального бізнесу ліцензійних умов прийнято рішення про анулювання 17 ліцензій, тоді як в минулому році анульовано 22 ліцензії. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За результатами роботи органів прокуратури області на даному напрямку роботи у поточному році уже внесено  19 подань,   приписів, порушено  21   провадження про адміністративні правопорушення, пред`явлено 3 позовні заяви.

За наслідками проведених перевірок органами прокуратури Львівської області протягом 2008 року  було внесено  77 документів  прокурорського реагування, з них: 21 подання та 37 приписів, 9 протестів, пред`явлено 2 позовні заяви.

За наслідками  розгляду документів прокурорського реагування  18 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності, у 4 випадках припинено діяльність окремих суб`єктів  господарської діяльності, які здійснювали  надання послуг у зазначеній вище сфері  без отримання відповідних патентів.

На території Львівської області зареєстровано 62 суб`єкти  господарської діяльності, які  здійснюють  діяльність у сфері грального бізнесу. Водночас, проведені перевірки в даних суб`єктах господарювання засвідчили наявність різнопланових порушень вимог чинного законодавства у сфері грального бізнесу.

Серед інших порушень є відсутність документів, що засвідчують  право власності  ліцензіата на приміщення для провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів; відсутність порядку розгляду  претензій та пропозицій щодо якості та обсягу послуг, тощо. На усунення порушень з цього приводу органами прокуратури області внесено  документи прокурорського реагування.

Крім того, в ході перевірок контролюючих органів виявлені масові порушення вимог санітарно-епідеміологічного законодавства та про пожежну безпеку. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *