ОСТАННІ НОВИНИ

Додаткова сесія незалежного тестування відбудеться 26 червня

Львівський портал

|

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться 26 червня. Про це повідомив міністр освіти та науки України Іван Вакарчук сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів, передає УНІАН.

«Зараз відбувається запис на повторну сесію. Це зроблено для того, щоб не відсікти тих абітурієнтів, які з дуже поважних причин не змогли взяти участь у тестуванні», – сказав міністр.

За його словами, на сьогодні абітурієнти склали 1 млн. 124 тис. 554 тестів з історії України, біології, фізики, географії, української мови та літератури, математики та іноземних мов.

«Завтра, 5 червня, відбудеться останнє тестування – з хімії», – сказав І.Вакарчук.

Міністр також повідомив, що за результатами тестування менше 124 балів набрали 8,7% учасників тестування з історії України, 6,3% – з фізики, 9,4% – з біології, 8,79% – з географії.

За словами І.Вакарчука, зареєстровано 142 апеляційні заяви, що становить 0,01% від загальної кількості робіт учасників тестування.

«За оцінками спостерігачів, тестування проходило на достатньо високому організаційному рівні, учасники тестування отримали однакові можливості для підтвердження рівня своїх знань, а зафіксовані спостерігачами недоопрацювання є на рівні статистичної похибки і не мали впливу на процедуру та результати тестування», – підкреслив міністр освіти та науки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *