ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович твердить, що про вузьку коаліцію з регіоналами не йдеться

Львівський портал

|

Народний депутат від БЮТ Іван Денькович заявляє, що про жодну вузьку коаліцію з Партією регіонів не йдеться, повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко у Львівській області.

«Останніми днями окремі політичні сили, які не мають реальної електоральної підтримки в українських виборців, розгорнули шалену кампанію брехні проти Блоку Юлі Тимошенко. Навколо якоїсь примарної коаліції БЮТ та ПР почалась справжня істерія. Без жодних реальних доказів та документів БЮТ звинувачують у «державній зраді» та конституційному перевороті. Хочу заспокоїти усіх стурбованих політиків, особливо львівських псевдо-патріотів: про жодну вузьку коаліцію з ПР зараз не йдеться» – заявив він.

На його переконання, частина українського політикуму не може поступитися партійними інтересами задля державних.

«Я розумію, що окремі праві політики так «люблять» Україну, що готові задушити її в своїх обіймах. Але коли держава стоїть перед реальною небезпекою самого свого існування, то державні мужі думають про країну і народ, а не про власний імідж та вузькопартійні інтереси.

Тут ситуація, як у тій притчі про двох жінок, які боролись за одну дитину. І коли суддя сказав, що кине дитя у вогонь, то справжня матір, відмовилась від дитини заради спасіння її життя! Ось так і наші окремі колеги: чим гірша в Україні криза, тим більше зростають їх опозиційні рейтинги! Бо влада для них понад усе» – зазначив народний депутат.

І.Денькович переконаний, що опоненти БЮТ сповідують подвійні стандарти і як приклад подає голосування «Нашої України» по низці важливих законопроектів.

«Учора фактична коаліція Партії Регіонів та «Нашої України» провалила голосування по майже 15 законопроектах! І в них ще є совість говорити про коаліцію Регіонів з БЮТ? Хай підуть в народ і розкажуть, чому вони проти реальної стабільності в країні!? Чому вони проти порядку й посилення місцевого самоврядування!? Чому вони проти наведення ладу у земельних відносинах!? Чому вони проти внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо врегулювання процесів управління державним майном)!? Чому вони проти внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (щодо повноважень)!? А відповідь одна – бо вони сповідують подвійні стандарти! Й нічого більше не вміють робити, як піаритись на бідах народу та проблемах країни!» – заявив нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *