ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`ян закликають стерилізувати тварин

Львівський портал

|

Комунальне підприємство «Лев», яке проводить стерилізацію собак і котів, закликає львів`ян стерилізувати тварин. Львів`янам, які не спроможні оплатити стерилізацію тварини, допомагатимуть  безкоштовно, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Усе робиться для того, щоб збільшити кількість стерилізованих тварин, що впливає на загальну їх чисельність», – каже директор ЛКП «Лев» Олександр Стаєнний.

Співпраця ЛКП «ЛЕВ» та Західноукраїнського товариства захисту тварин дає змогу спільними зусиллями міста та громадськості підвищити рівень безпеки вулиць міста, зменшуючи народжуваність безпритульних та домашніх тварин.

«Безкоштовна стерилізація собак і котів на базі підприємства проводиться за рахунок доброчинних пожертв. Це дає змогу стерилізувати тварин перш за все опікунам бездомних тварин, а також малозабезпеченим людям, пенсіонерам та  інвалідам, які не можуть цього зробити через брак коштів», – каже президент Західноукраїнського товариства захисту тварин Андрій Курач.

На підприємстві працюють 2 лікарі ветеринарної медицини, які щомісяця проводять близько 30 операцій. У травні  ЛКП «ЛЕВ» спільно з товариством провели стерилізацію 18 собак та 28 кішок. Збір коштів та запис на проведення стерилізації триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *