Тепер у Львові є два легітимних міських голови – Буняк

Львівський портал

|

Екс-мер Львова Любомир Буняк, якого Київський Апеляційний адміністративний суд поновив на посаді міського голови Львова, підтвердивши попереднє рішення Шевченківського суду Києва, вимагає негайного виконання виконавчою службою судового рішення. Про це Любомир Буняк заявив сьогодні під час прес-конференції.

«У Львові є два міських голови – один легітимно обраний. До речі, у мене дуже нормальні стосунки з Андрієм Садовим. Я завжди намагався уникати будь-яких конфліктних ситуацій. Я не хочу і зараз конфлікту, але є закон, який треба виконувати всім. І тепер у Львові два міських голови. Я відновлений. Що це означає? Самі розумієте – давай мені стіл, давай мені печатку, давай мені всі атрибути. І Андрій Іванович теж міський голова, бо він же легітимно обраний», – заявив Любомир Буняк.

Він також наголосив, що негайно звернеться у виконавчу службу і вимагатиме, аби вона виконала рішення суду.

«Я хочу, щоб виконавча служба виконала виконавчий лист. Конкретно – визнання протиправними та скасування ухвали ХУІ сесії четвертого скликання міської ради № 2131 від 27.09.2005 року з поновленням повноважень як міського голови міста Львова. Визнати протиправною ухвалу про дострокове припинення повноважень міського голови Львова Буняка Любомира Костянтиновича з поновленням його повноважень на посаді міського голови міста Львова, допустивши негайне виконання постанови в частині його поновлення. Підлягає негайному виконанню», – наголосив Любомир Буняк.

Окрім цього, Любомир Буняк вимагає повернути йому зарплату через вимушений прогул. Зокрема, він заявив, що бухгалтерія Львівської міської ради повинна виплатити йому компенсацію за період з 27 грудня 2005 року до 30 квітня 2009 року. Щоправда, конкретної суми компенсації Любомир Буняк не назвав, проте натякнув, що йдеться про заробітну плату міського голови за цей період. Паралельно із цим, Любомир Буняк зазначив, що йому також мають компенсувати моральні збитки, проте також не назвав конкретної суми компенсації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *