ОСТАННІ НОВИНИ

В`язівський переконаний, що львів`яни проти коаліції БЮТ та ПР

Львівський портал

|

Народний депутат України, член Ради Народного Союзу «Наша Україна» Володимир В`язівський переконаний, що львів`яни не пробачать БЮТу широкої коаліції. Про це повідомляє сайт НСНУ.

«Перебуваючи в окрузі, я спілкувався з депутатами місцевих рад від БЮТу і розумію їхні настрої – вони у великих роздумах. Їм хочеться вірити, що широкої коаліції і нового варіанту Конституції, де людей будуть тримати за ніщо, не буде», – каже народний депутат.

За його словами, жоден із депутатів не був поінформований про перемовини з ПР, адже БЮТ – це партія лідерського типу, де все вирішує одна людина, а більшість потім виконує.

«Хочеться вірити, що цього разу це буде не абсолютна більшість, і що люди, які декларували себе демократами зможуть встояти перед спокусою влади», – зауважив В`язівський.

Відповідаючи на питання як відреагує на широку коаліцію Львівщина, де БЮТ має досить високу підтримку, В`язівський відповів: «Не має, а мав! Бо ще другого вересня, коли БЮТ і ПР почали в унісон голосувати, здаючи національні інтереси і впроваджуючи російську мову як другу державу для держслужбовців.Тому реакція галичан на таке об`єднання однозначна – вони проти!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *