ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко хоче, щоби всі банки мали відеоспостереження

Львівський портал

|

Працівники карного розшуку запорізької міліції затримали підозрюваного у скоєнні вибухів у приміщенні філії «Ощадбанку України», який стався 2 червня в місті Мелітополі. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, передає ДЗГ МВС України.

За попередніми даними, 20-річний зловмисник, який минулого року звинувачувався міліцією у скоєнні хуліганських дій з використанням вибухівки, мав намір пограбувати згадану банківську установу. Зі слів затриманого, для скоєння пограбування він вибрав філію банку, яка, на його думку, найменш захищена від таких нападів.

Юрій Луценко наголосив, що однією з причин, яка спонукає злочинців до скоєння таких злочинів, є намагання керівників банківських установ «зекономити на заходах безпеки». Як наслідок, жертвами грабіжників стають і працівники банків, і пересічні громадяни, які перебувають поблизу місць таких подій.

Міністр внутрішніх справ заявляє, що він наполягатиме на тому, аби всі фінансові установи, які обслуговують громадян, були забезпечені засобами відеоспостереження.

Юрій Луценко також повідомив, що усі працівники міліції, які безпосередньо розкривали цей злочин, будуть представлені до державних або відомчих нагород.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *