ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» ліквідовуватиме пориви теплових мереж до 15 червня

Львівський портал

|

До 15 червня ЛМКП «Львівтеплоенерго» ліквідовуватиме пориви після гідравліки. Про це прес-службі міськради повідомив технічний директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Роман Мозіль.

 «Тільки після гідравлічних випробувань та після виявлених поривів можна зорієнтуватися, скільки часу потрібно на їх ліквідацію. Минулого року було виявлено близько 60 поривів. Десь на таку кількість очікували цього року. Однак, при випробуванні теплових мереж Львівської ТЕЦ-1, було виявлено 98 пошкоджень трубопроводів, запірно-регулюючої арматури та компенсаторів теплових розширень трубопроводів. Саме це змусило продовжити час ліквідації поривів до 15 червня. Аварійно-ремонтні бригади працюють цілодобово, щоб у найкоротші терміни відновити повністю гаряче водопостачання споживачам», – говорить Роман Мозіль.

Щоб скоріше відновити подачу гарячої води, ЛМКП «Львівтеплоенерго» перепід`єднує мережі до інших джерел тепла. «У роботу терміново введена резервна котельня «Кінескопу» для забезпечення частини Сихова гарячою водою. Згодом до цієї котельні плануємо під`єднати весь Сихівський район. Також введено в роботу котельню на вул. Китайській,12, та котельню на вул. Пулюя, 34а ,до якої планують під`єднати 8 бойлерних, щоб відновити подачу гарячої води у Франківський район», – додав Р. Мозіль.

Сьогодні 612 будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго», отримують гарячу воду,  482 будинки не отримують гарячої води через роботи з ліквідації поривів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *