ОСТАННІ НОВИНИ

Діти з Львівщини показали своє бачення податків у житті суспільства

Львівський портал

|

Урочисте нагородження переможців обласного рівня Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості  “Податки очима дітей ” пройшло сьогодні в актовому залі  у приміщенні адмінбудинку ДПА у Львівській області. про це повідомляє відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

За словами Голови ДПА у Львівській області Костянтина Зінкевича, метою проведення такого конкурсу є сприяння формуванню високої податкової культури у підростаючого покоління, з`ясування і вивчення сприйняття дітьми ролі, значення та місця податків у житті суспільства, держави, рідного міста, безпосереднє ознайомлення дітей з поняттям "Податки" та "Податкова служба" та надання можливості учням реалізувати свої творчі здібності.  

Конкурс дитячої творчості ДПА у Львівській області проводить з 2001 року. Традиційно він складався з трьох частин: конкурсу художніх робіт, конкурсу літературних творів та конкурсу декоративно – прикладного мистецтва. Цього року у  конкурсі взяли участь близько 1 тисячі 300 дітей з Львівщини.       Обласному конкурсу передували місцеві конкурси-виставки, які проходили в квітні цього року у містах та районах Львівської області. На обласний конкурс представлено 250 кращих робіт (150 художніх творів, 50 літературних та 50 творів декоративно-прикладного мистецтва), автори яких стали переможцями місцевих конкурсів. 

Для забезпечення об’єктивності оцінки дитячих робіт й визначення переможців  було створено конкурсну комісію до складу якої, крім податківців, були запрошені представники освіти і культури.

Критерії оцінки художніх робіт були такими: повнота розкриття  податкової тематики; рівень володіння технікою та матеріалами; творчий підхід (відсутність копій, запозичення тем у інших виконавців); естетичний вигляд роботи.

Переможцівобласного конкурсу нагороджено дипломами та пам’ятними подарунками.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *