ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшов благодійний аукціон «Непрогавдень»

Львівський портал

|

Благодійний аукціон авторських робіт провідних львівських митців під назвою «Непрогавдень» пройшов учора у Львові. Головною метою «Непрогавдня» став збір коштів на проведення літнього табору для дітей з дитбудинків. Захід відбувся у рамках першого благодійного дитячого фестивалю «Забавдень», що проводився до Дня захисту дітей, повідомляє прес-центр фестивалю. 

Лотодавцями аукціону стали такі відомі шанувальникам авторського, «елітного» мистецтва особистості, як художник-реставратор Лев Скоп, митець Олесь Дзиндра, графіки Богдан Сорока та Богдан Пікулицький та художник Іван Франк. Надали свої авторські роботи і молоді відомі таланти: художниця Тетяна Думан, майстер ліногравюр Стас Туріна, коваль Антон Парамбуль, мисткиня Василина Буряник. Усього організатори зібрали 49 авторських робіт – іконопис, кераміка, роботи зі скла, тканини, металу, живопис. 

Ексклюзивним лотом аукціону стало подарункове видання «Лиса Микити» Івана Франка з дарчим підписом від співака Святослава Вакарчука.

Організаторам аукціону вдалося зібрати чверть суми, необхідної для проведення дитячого відпочинкового табору. 

До речі, владна верхівка міста аукціон проігнорувала. Запрошені мер Андрій Садовий та його заступник Василь Косів часу на благодійність не знайшли. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *