ОСТАННІ НОВИНИ

Першу в Україні дитячу школу з плавання Дениса Силантьєва відкрили депутатським запливом

Львівський портал

|

Цієї неділі у Львові відбулося урочисте відкриття дитячо-юнацької школи з плавання імені чемпіона світу з плавання Дениса Силантьєва. Участь у заході взяли почесні гості – титуловані спортсмени та депутати обласної та міської ради.

Денис Силантьєв особисто прибув до Львова, аби відкрити школи його імені. До слова, львівська школа Силантьєва стала першою в Україні. На його батьківщині, у Харкові, її відкриття лише планується.

Родзинкою свята став святковий заплив-змагання п’яти депутатів Львівської міської ради та депутата облради. У вмінні плавати позмагались Роман Плахтій, Олег Бас, Юрій Кардашевський, Андрій Мисак, Володимир Квурт та Олег Немчінов. Переможцем став "свободівець" Р. Плахтій, якому лише трохи поступився секретар Львівської міськради В. Квурт.

Виступаючи перед учасними свята, Володимир Квурт запевнив, що депутати Львівської міськради готові допомогти підготовці юних плавців не лише особистим прикладом, але й фінансово.

Після запливу відбувся показовий виступ синхронного плавання, святковий концерт за участю гурту «Піккардійська Терція», Наталки Карпи, дитячого колективу з центру творчості дітей та юнацтва та танцювальний виступ учасників шоу «Танцюю для тебе».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *