ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця призначила 94 літніх поїзди

Львівський портал

|

У літній сезон перевезень кількість пасажирів збільшується у два рази. Відтак, аби забезпечити якісні перевезення усіх бажаючих, «Укрзалізниця» призначила додатково 94 літніх поїзди, з яких найбільше (68) курсуватиме в кримському напрямку й 10 — до Одеси. Про це повідомив начальник Головного пасажирського управління Укрзалізниці Олександр Іванько.

Загалом до початку літніх перевезень залізничники підготували 5873 пасажирських вагони, відремонтували та перевірили 1850 систем кондиціонування повітря вагонів.

Задля зручності пасажирів та прискорення їх обслуговування на вокзалах відкриють 173 додаткові каси та у Криму працюватимуть 7 пересувних кас, повідомляє офіційний сайт «Укрзалізниці».

У приміському сполученні до літніх перевезень підготовлено 343 електропоїзди, 162 дизель-поїзди, 11 рейкових автобусів (у тому числі 40 електропоїздів), 7 дизель-поїздів та 2 рейкових автобуси. У літні місяці на залізницях України обслуговуватимуться понад 1,7 тис. приміських поїздів на добу, з них найбільше — на Південно-Західній залізниці: майже 0,4 тис. на добу.

Також збільшиться кількість провідників. До їх лав додатково буде залучено близько 4,3 тис. працівників. Вони набиратимуться переважно з числа студентів та учнів профільних навчальних закладів, які ще під час навчання проходять підготовчі курси, де отримують посвідчення провідника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *