ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні достроково завершилася призовна кампанія "Весна - 2009"

Львівський портал

|

Станом на сьогодні у Збройних Силах України завершився процес звільнення військовослужбовців строкової служби, які вислужили встановлені строки. Як і планувалось, усі 14 тисяч 466 військовослужбовців строкової служби, що підлягали звільненню, залишили військові частини, повідомляє прес-служба Міноборони України.

Весняний призов громадян України на строкову військову службу, який проходив відповідно до Указу Президента України від 5 листопада 2008 року № 999/2008 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу громадян України та звільнення в запас військовослужбовців у 2009 році", також завершився.

За словами тимчасово виконуючого обов`язки начальника Головного управління особового складу Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майора Сергія Кропивченка, весняний призов 2009 року громадян України на строкову військову службу завершено та виконано на 100%.

«Військові комісаріати України призвали та відправили на комплектування військ 26,5 тисяч осіб молодого поповнення. З них до лав Збройних Сил – 20 тисяч і 6,5 тисяч – до інших військових формувань України» – зазначив С.Кропивченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *