ОСТАННІ НОВИНИ

Польські студенти вивчають туристичний потенціал парку «Знесіння»

Львівський портал

|

Другий рік поспіль студенти Люблінського Католицького університету Яна Павла ІІ проводять свою практику у парку Знесіння. Вони вивчають рекреаційні можливості парку та пропонують своє бачення розвитку, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.  

Парк «Знесіння» спільно з польськими студентами організовують лекції, проводять конференції, студентські заняття, а також працюють над спільними проектами, які стосуються розвитку та діяльності парку «Знесіння».

«Участь у співпраці сформує в учасників не лише свідомість господаря на своїй землі, який відчуває відповідальність за результати своєї діяльності, а й збереження єдності з природою та навколишнім світом, залучення до формування та відбудови чудового острівця своєї фантазії і праці, якими зможуть насолоджуватись наші нащадки», – каже директор РЛП «Знесіння» Олександр Завадович.

Також він повідомив, щоб краще вивчити потенціал розвитку зеленої зони у неділю, 31 травня, буде організовано практично-ознайомчий туристично-залізничний маршрут парком «Знесіння», від станції «Підзамче» до станції «Личаків». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *