ОСТАННІ НОВИНИ

Британські компанії зацікавились проектом реконструкції аеропорту «Львів»

Львівський портал

|

Британські компанії зацікавились проектом реконструкції аеропорту «Львів». Представники польського відділення британської компанії «Halcrow Group» прибудуть з офіційним візитом до Львова, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Основна мета візиту – можливість співпраці у галузі реалізації інфраструктурних проектів, що пов’язані з реконструкцією міжнародного аеропорту «Львів». Співпраця передбачена в рамках підготовки міста до «Євро-2012». Представники польського відділення «Halcrow Group» перебуватимуть у Львові 28-29 травня.

Нагадаємо, що Halcrow Group Ltd є однією із найбільших британських компанія, що заснована в 1868 році в Лондоні. Основна сфера діяльності компанії – логістика, водопостачання, охорона навколишнього середовища.

В 2009 році один з проектів Halcrow Group здобув найвищу нагороду і звання Золотого Проекту Американської Асоціації Управління Конструкціями в південно-Західній і Центральній Флориді. На сьогодні клієнтами компанії є урядові інституції, приватні компанії, міжнародні фонди з-понад 80 країн світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *