ОСТАННІ НОВИНИ

Президент ознайомився з роботою міжнародного пункту пропуску «Шегині-Медика»

Львівський портал

|

У рамках робочої поїздки до Львівської області Віктор Ющенко ознайомся з роботою міжнародного пункту пропуску «Шегині-Медика» (с. Шегині, Львівська область), що знаходиться на кордоні з Республікою Польща, повідомляє прес-служба президента.

Голова Державної митної служби України Анатолій Макаренко поінформував Президента про стан розбудови державного кордону України; перспективи розбудови українсько-польської ділянки державного кордону; перспективи реконструкції пункту пропуску «Шегині»; забезпеченість митних органів сучасним обладнанням для неруйнівного контролю.

Нагадаємо, пункт пропуску визначено Угодою між Урядом України та Урядом Республіки Польща від 18 травня 1992 року, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 1993 року № 223, та відкрито відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2002 року №544-Р. Суміжний пункт пропуску на території Республіки Польща – «Медика».

За своїм статусом пункт пропуску є міжнародним, через нього цілодобово здійснюється вантажно-пасажирське автомобільне та пішохідне сполучення. Проектна пропускна спроможність пункту пропуску за добу складає: до 6 000 осіб в автомобільному пункті пропуску;  до 2 600 осіб на пішому переході;  легкових автомобілів – до 2 200 од.; вантажних автомобілів – до 120 од.; автобусів – до 150 од.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *