ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні вилучили три вантажівки з контрабандою на 8 млн грн.

Львівський портал

|

Три вантажівки – одна „Мерседес” та дві „МАН” намагалися ввезти до України  через пункт пропуску „Шегині” контрабандні біодобавки для нарощування м’язів та засоби гігієни. Ці товари фірма з польського міста Перемишль відправляла на адресу львівського підприємства, але до адресата вони не дійшли, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

Під час  оформлення прикордонно-митна оглядова група запідозрила, що задекларована вартість вантажу суттєво занижена. Зразки товарів були направлені на експертизу, попередні результати якої підтвердили ці підозри. Зокрема, встановлено, що загальна вартість товару, який везли в „Мерседесі” становить понад 311 тисяч доларів США, а не 60 тисяч доларів США, як це було заявлено. Вартість товару в одному „МАНі” становила понад 435 тисяч доларів США замість заявлених близько 80 тисяч доларів США, а в іншому „МАНі” –  233 тисячі доларів США замість заявлених майже 40 тисяч доларів США.

Товари та транспортні засоби, загальна вартість яких за оцінкою експертів складає понад 7,8 мільйона гривень, затримані та передані на склад митниці. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за статтею 201 ККУ „Контрабанда”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *