ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єр-міністр Кувейту зацікавився інвестиціями у Львів

Львівський портал

|

Прем’єр-міністр Кувейту зацікавився інвестиціями у Львів. Під час офіційного візиту до Кувейту урядова делегація на чолі з міністром економіки Богданом Данилишином та представниками міської ради Львова провела офіційні перемовини щодо інвестування в українську економіку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час візиту Львів представив власні інвестиційні проекти, значну зацікавленість якими висловили представники кувейтського бізнесу та влади.

Зокрема, відбулися перемовини із еміром – Королем Кувейту, прем’єр-міністром Кувейту, міністром торгівлі та промисловості Кувейту, міністром нафти Кувейту.

Зі свого боку міністр економіки і промисловості Кувейту зауважив, що обсяги товарообміну між країнами достатньо малі і вказав на значний потенціал зростання цих показників, зважаючи на сприятливу кон’юнктуру Кувейтського ринку.  

Зустріч стратегічного значення відбулася також з провідною інвестиційною організацією Кувейту – Кувейтською інвестиційною адміністрацією.

Паралельно відбувався бізнес-форум, на якому Україна презентувала національні інвестиційні проекти понад 30 потенційним інвесторам з Кувейту. 

Місто Львів представило проекти «Євроколії», реконструкції та будівництва нового міжнародного терміналу аеропорту «Львів», реконструкції доріг.    

«Кінцевою метою цієї зустрічі стало обговорення шляхів залучення коштів для фінансування представлених львівською делегацією  проектів. Ми домовились про наступну співпрацю вже найближчим часом, зокрема приїзд інвесторів до Львова», – зауважив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Сергій Кіраль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *