ОСТАННІ НОВИНИ

230 рекламних конструкцій Львова перебувають у занедбаному стані

Львівський портал

|

Обстеживши 68 магістральних вулиць Львова, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» виявили 230 рекламних конструкцій, які потребують приведення до належного технічного та естетичного стану. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Порушникам буде скеровано вимоги привести в порядок ці засоби зовнішньої реклами. Крім того, усім рекламорозповсюджувачам міста, які мають дозвіл на розміщення реклами, будуть надіслані повторні листи-нагадування про необхідність належного утримання своїх рекламних конструкцій в належному технічному та естетичному стану.

Як повідомили в «Адміністративно-технічному управлінні», власники зобов`язані самостійно усувати усі пошкодження та неполадки своїх рекламних конструкцій, забезпечувати їх охайний зовнішній вигляд. Рекламні засоби повинні відповідати сучасним вимогам якості та дизайну, бути справними, із надійним кріпленням усіх елементів. У темну пору доби, як правило, засоби реклами мають підсвічуватися. Щоб утримувати свої рекламні конструкції у належному стані, рекламорозповсюджувачі зобов`язані керуватися вимогами «Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові». 

Нагадаємо, що за незадовільне утримання рекламних засобів на правопорушників накладатимуть штрафні санкції згідно з чинним законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *