ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв штрафуватимуть за несанкціоновані заїзди до парків

Львівський портал

|

Учора працівники управління екології та благоустрою Львівської міської ради спільно з Державною екологічною інспекцією у Львівській області та співробітником ДАІ Львова здійснили чергову рейдову перевірку несанкціонованих заїздів автотранспорту на території парків та зелених зон Львова.

Постійно діюча робоча рейдова група провела перевірку у Регіональному ландшафтному парку "Знесіння". За результатами перевірки складено 11 протоколів, минулого тижня – 7.

Як зазначив в. о. начальника управління екології та благоустрою ЛМР Михайло Казимир такі рейди розпочались ще восени минулого року і проводяться кожного тижня у різних парках та на територіях зелених зон нашого міста. Порушники правил заплатять штрафи близько 400 гривень. Точну суму встановить суд.

При в`їзді в парк встановлений інформаційний щит, поряд з ними знак "цеглина", який забороняє здійснювати заїзд усіх транспортних засобів, все ж водії здійснюють заїзди, ігноруючи встановлені правила. Крім цього, деякі з них дозволяють собі знищувати ці знаки, аби при порушенні не нести відповідальності.

Такі рейди будуть тривати доти, доки львів`яни не перестануть порушувати встановлені правила здійснюючи заїзди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *