ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині визначають кращих держслужбовців

Львівський портал

|

 На Львівщині завершився І-й тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», передає прес-служба ЛОДА. Конкурс відбувався у двох номінаціях: «Кращий спеціаліст» та «Кращий керівник» серед працівників апарату і структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації та райдержадміністрацій області.

До участі в першому турі конкурсу була допущена 191 особа, серед них 83 – керівники, 108 – спеціалісти. Переможцями І туру конкурсу визнано 54 учасників: у номінації «Кращий керівник» – 24 учасники, у номінації «Кращий спеціаліст» – 30 учасників.

Серед 143 учасників, працівників 20 райдержадміністрацій Львівщини було 76 спеціалістів та 67 керівників. Переможцями визнано 18 керівників та 20 спеціалістів (у 2-х районах: Радехівському та Сколівському переможців у номінації «Керівник» не визначено).

Окремі райони з ентузіазмом віднеслися до конкурсу. Це стосується Яворівського (26 учасників), Перемишлянського (14) та Старосамбірського (12) районів. Проте є райони, які формально підійшли до проведення конкурсу (Сколівська РДА – 1 учасник він же й переможець, Мостиська РДА – 2 учасники, вони ж і переможці, Стрийська РДА – 3 учасники і 2 переможці).

Від апарату та управлінь ЛОДА участь у конкурсі взяли 48 працівників 9-и управлінь та апарату ЛОДА (16 керівників та 32 спеціалісти). З них переможцями визнано 10 спеціалістів та 6 керівників.

Згідно з результатами проведення І-го туру конкурсу 15 травня 2009 року відбулося засідання організаційного комітету II туру конкурсу «Кращий державний службовець». На засіданні розглядалися організаційні питання та документи учасників І туру конкурсу, щодо їх участі у ІІ турі, затверджено питання з державного управління для проведення співбесіди, практичні завдання з питань службової етики та етикету, тематика для публічних виступів у рамках засідань за круглим столом.

26 травня на базі Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України розпочався ІІ тур Конкурсу, який проводиться у формі співбесіди з питань державного управління з переможцями І туру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *