ОСТАННІ НОВИНИ

КПУ обізвала Васюника "печерним націоналістом" і хоче його відставки

Львівський портал

|

 Фракція КПУ голосуватиме за звільнення Івана Васюника з посади віце-прем`єр-міністра України та Юрія Єханурова – з посади міністра оборони України. Про це повідомив в інтерв`ю УНІАН лідер фракції Петро Симоненко.

Говорячи про І. Васюника, він зазначив, що "треба сьогодні звільняти уряд від печерних націоналістів, які сьогодні вже провалили, мені здається, і 2012 рік (йдеться про Євро-2012 – УНІАН).

П.Симоненко також повідомив, що фракція КПУ проголосує і за відставку міністра оборони. При цьому він додав, що Ю.Єхануров – це "тільки виконавець". За його словами, "головнокомандувач – Президент України Віктор Ющенко, і його треба разом з Ю.Єхануровим за ці злочинні дії щодо послаблення обороноздатності країни звільняти".

Лідер комуністів не виключив, що фракція КПУ може підтримати якісь кадрові призначення в уряді.

За його словами, рішення фракція КПУ прийматиме з урахуванням багатьох факторів. "Якщо це буде нормальна, порядна людина і спеціаліст, то ми подумаємо", – зазначив він.

Лідер комуністів додав, що "якщо це чергове політичне шоу тільки для того, щоб сьогодні мати людей на посаді і готуватися до виборів та витягувати гроші, то фракція ніколи за це голосувати не буде".  П.Симоненко наголосив, що у фракції КПУ "принципова позиція" і вона буде виходити з того, що "потрібно сьогодні для України і для народу".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *