ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові змагалися юні пожежники-рятувальники

Львівський портал

|

На базі спортивно-оздоровчого комплексу ГУ МНС України в Львівській області відбувся щорічний обласний фестиваль Дружини юних пожежних та обласні  змагання з пожежно-прикладного спорту серед юніорів. Про це повідомили у Центрі пропаганди ГУ МНС України в Львівській області.

Це надзвичайне свято для школярів, яке дає можливість не лише проявити свої знання, вміння та навички, але й дізнатись багато корисної інформації, поділитись досвідом та поспілкуватись з однолітками. Головною метою фестивалю є навчання дітей  як діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій, виховання почуття відповідальності та зібраності, а також виявлення творчих здібностей юних обдарувань.

Цьогоріч у фестивалі взяло участь 32 команди з усіх куточків Львівської області.

У конкурсі «Безпечна прогулянка» діти долали навісну переправу, демонстрували свої вміння у в’язанні рятувальних мотузок, розпізнаванні грибів, наданні першої  долікарської медичної допомоги та наданні порятунку на воді.

Щодо спортивних баталій, то не можна не відзначити високу спортивну підготовку учасників змагань. Підйом по штурмовій драбині у вікно 3-го поверху навчальної башти, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, бойове розгортання від пожежного автомобіля – і все це вправно виконували школярі, яким 15-16 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *