ОСТАННІ НОВИНИ

Кращий монополіст з Галичини має шанс поїхати у Лас-Вегас

Львівський портал

|

У Львові 28 травня відбудеться 3 тур III Всеукраїнського чемпіонату з «Монополії». Переможець візьме участь у Гранд-фіналі чемпіонату в Києві 6 червня цього року, повідомляють організатори чемпіонату. «Ми шукаємо кращих гравців у «Монополію», і, звичайно, Львів з його багатою історією та географічною специфікою, нараховує достатню кількість мешканців, котрі знають, що таке ризик та  як укладаються угоди. Оскільки ці дві навички є ключовими елементами гри, то кращий з кращих зможе не тільки стати переможцем регіонального туру, а й виграти Гранд-фінал», – зазначив Дірк Люстіг, Генеральний директор компанії TOY TOY UKRAINE, офіційного представника HASBRO в Україні.

Як запевняють організатори, немає жодних вікових обмежень, щоб прийняти участь у чемпіонаті, і навіть зареєструватися можна он-лайн.

Галицький чемпіон виборюватиме право стати чемпіоном України серед переможців інших 3-х турів, два з яких вже відбулись: 6 травня – в Одесі (переможець – Олександр Бабіков) та 17 травня – в Харкові (Семченко Віталій). Переможець Гранд фіналу, який відбудеться в Києві 6 червня, буде називатися чемпіоном України з Монополії і в Лас-Вегасі відстоюватиме Україну на 13-му Всесвітньому Чемпіонаті з «Монополії» (20-22 жовтня 2009 року) .

Львівський тур чемпіонату проходитиме у ресторані «Шекспір», початок о 10:30.

ДОВІДКА:

HASBRO (ХАСБРО) – світовий лідер з дитячого та сімейного відпочинку та розважальних продуктів та послуг, включно з дизайном, виробництвом та маркетингом ігор та іграшок, котрі відносяться до новітніх технологій. «Хасбро» – єдиний у світі виробник оригінальної гри «Монополія».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *