ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться четвертий Всеукраїнський ІТ- фестиваль DE:CODED^09

Львівський портал

|

З 29 по 31 травня 2009 року в місті Львові пройде четвертий Всеукраїнський ІТ-фестиваль DE:CODED^09, повідомляє прес-служба міської ради. Розпочнеться дійство на площі перед головним корпусом Львівського національного університету імені Івана Франка у вівторок 26 травня о 13.15.  

«Головною ідеєю та цілями фестивалю є  створити платформу для спілкування програмістів, дизайнерів, творців комп`ютерної музики і відео, фахівців комп`ютерної інженерії, де вони зможуть обмінюватися досвідом, думками, ідеями, презентувати свої проекти, роботи, брати участь у семінарах, майстер-класах і online-конференціях, конкурсах, ігрових баталіях, а також в захоплюючій денній і нічній розважальній програмі. Цього року на відвідувачів і учасників чекає незабутня шоу-програма. Впродовж  трьох діб надається унікальна можливість довідатись і побачити, що таке DEMO-СЦЕНА, шоу роботів, моддінг і тюнінг комп`ютерів,  прийняти участь   у львівському BarCamp (це другий баркемп на теренах України) і безліч захоплюючих сюрпризів!», – повідомила координатор фестивалю Анастасія Туманова.

На DE:CODED^09 запрошують студентів з  інших міст України і студентів європейських вузів, де представлена організація BEST.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *