ОСТАННІ НОВИНИ

Кращий двірник Галицького району поїде відпочивати у Європу

Львівський портал

|

Галицька районна адміністрація провела конкурс на кращого двірника району. Як повідомляє прес-служба міської ради, у якості  винагороди за багаторічну працю двірника відправлять на відпочинок у міста Європи. Туристична фірма, яка працює у Галицькому районі, безкоштовно надає двірникові путівку. Зараз двірникові виробляють закордонний паспорт, а на відпочинок проводжатиме «Піккардійська терція».

Кращим двірником Галицького району визнано працівницю ЛКП «Каменяр-центр» Марію Степанівну Стахурську. У комунальній сфері пані Марія працює з 1984 року, а в ЛКП «Каменяр-центр» – 2001 р. Вона прибирає на вулиці Ярослава Мудрого та вул. Озаркевича.

«Ми проводили конкурс таким чином: керівники комунальних підприємств подавали своїх кандидатів, тоді проаналізували їхню роботу і вибрали кращого. Такий конкурс ми проводимо вперше, проте плануємо зробити щорічним», – каже голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Ініціативу проведення такого конкурс виявив депутат міської ради Юрій Кардашевський. «На кожному засіданні сесії звучать заяви про різні недопрацювання, зокрема у комунальній сфері. Ми постійно роздаємо батога і ніколи – пряника. А насправді робота двірника не є легкою. Тому такі конкурси є дуже потрібними. У нашому місті часто бракує усмішки, уваги і людського відношення. Тому ми вирішили відзначити кращих. У нас є домовленість з фірмою, яка безкоштовно надає туристичну путівку. Також є попередня домовленість з Пікардійською терцією, яка проведе двірника в дорогу. Таким чином хочемо, щоб і інші райони долучились до таких акцій і відповідно двірники старатимуться працювати краще», – зазначив Ю. Кардашевський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *