ОСТАННІ НОВИНИ

Держгірпромнагляд перевірить будівельні об`єкти, що їх готують до Євро-2012

Львівський портал

|

Від сьогодні починається позапланова перевірка дотримання норм охорони праці та інших норм у сфері промислової безпеки на будівельних об`єктах, що їх готують до Євро-2012 у Львові. Про це повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Перевірка зумовлена зверненням управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області.

Перевірятимуть будівельний майданчик стадіону; будівництво тимчасового бетонного заводу для потреб будівництва стадіону на території, де проходить газопровід високого тиску і на відстані 150 м від хлораторної станції Стрийського водогону;  а також роботи з реконструкції аеровокзалу ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" та  з реконструкції аеродрому ДП "Міжнародний аеропорт "Львів".

Матеріали перевірки до 29.05.2009 року будуть надати керівнику групи – заступнику начальника територіального управління Ярославу Кімаку Я.Я. для їх узагальнення та підготовки відповідної інформації. 

Начальник територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області Віктор Шайтан контролюватиме хід перевірки особисто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *