ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер у Львові відбудуться змагання української ліги зі спідвею

Львівський портал

|

28 травня на львівському мототреку СКА відбудуться перші перегони в рамках новоствореної української ліги спідвею. Місцевий клуб «СКА-Спідвей» прийматиме рівненський «Ураган». Про це повідомляє прес-служба клубу.

За словами голови трекової комісії ФМУ Олександра Лятосінського, регулярні чемпіонати зі спідвею проходять у багатьох країнах світу. «Довгий час провідні українські гонщики виступали в чемпіонатах сусідніх країн. Але прийшов час змін. Використавши найпрогресивніший досвід інших країн з організації клубних змагань, а також врахувавши усі особливості національної системи перегонів, ми започаткували Українську лігу спідвею», – сказав він.

Варто зазначити, що в Українській лізі спідвею свідомо обмежено кількість легіонерів у команді (до двох). А для того, щоб забезпечити досвідом й змагальною практикою молодих гонщиків, введено обов’язкове положення про наявність у заявці кожної команди двох юніорів».  

Загалом у першому командному чемпіонаті України зі спідвею серед клубних команд (або Українській лізі спідвею) беруть участь лише чотири колективи: львівський «СКА-Спідвей», червоноградський «Шахтар», а також рівненські «Каскад» та «Ураган». У кожній зустрічі дві команди протистоять одна одній. Чемпіонат проводиться у два кола, команди зустрічаються між собою вдома і в гостях. Після чого перший та другий клуби у турнірній таблиці розігрують «золото», а третій та четвертий – «бронзу».

Початок заїздів о 18.30. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *