ОСТАННІ НОВИНИ

«Брехунець» подорожчає на 20%

Львівський портал

|

Найбільша телекомунікаційна компанія «Укртелеком» з 1 червня збільшила тарифи на дротяне радіомовлення для населення на 20% або на 0,6 гривні до 3,6 гривень/місяць (з ПДВ). Про це говориться в повідомленні компанії. 

Раніше вартість абонплати за користування радіоточкою для населення складала 3 гривні/місяць. Крім того, компанія також збільшила абонплату за користування радіоточкою для бюджетних організацій на 100%, або на 3 гривні до 6 гривень/місяць (з ПДВ), для небюджетних організацій абонплата також підвищилася на 100%, або на 4,5 гривні до 9 гривень/місяць (з ПДВ).

Нагадаємо, в лютому «Укртелеком» понизив тарифи на дротяне радіомовлення на 50% до 3 гривень/місяць на вимогу Антимонопольного комітету. АМКУ в жовтні 2008 року почав розслідування необґрунтованого підвищення «Укртелекомом» цін на послуги мережевого радіомовлення.

З 1 жовтня 2008 року «Укртелеком» заявив про підвищення тарифів на послуги мережевого радіомовлення. Абонентська плата за користування радіоточкою підвищилася на 233%, або на 4,2 гривні до 6 гривень на місяць для приватних абонентів, і на 200%, або 6 гривень до 9 гривень на місяць – для юридичних осіб. Передає proUA .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *