ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Виговського перекрили жителі будинку№72

Львівський портал

|

Вулицю Виговського перекрили жителі будинку №72 на цій же вулиці. Як повідомив один із учасників акції Вадим, йдеться про те, що вже півроку з подвір`я будинку не можуть забрати будівельний майданчик.

За словами Вадима, жителям вже третій раз за цей рік влада обіцяє, що цей майданчик у дворі заберуть, однак ці обіцянки ніхто не виконує.

«Сьогодні минає остаточний термін, що його дав заступник міського голови Шевчук на те, аби звільнити двір, однак цього так ніхто й не зробив. Нас обурює те, що людей отак ігнорують і ми будемо стояти до переможного кінця» – сказав він.

За словами пана Вадима, люди перекрили вулицю, щоби домогтися виконання обіцянки влади. «Будівельники вже пів року не можуть забрати своє майно. З одного боку вони щось там забирають, але роблять це дуже повільно» – каже він.

Цю ділянку забудовники отримали кілька років тому, однак через протести мешканців житловий будинок там так і не звели. Потім виявилося, що з наданням цієї ділянки буцім не все гаразд і фірмі дали ділянку в іншому місці, а в дворі будинку №72 залишився будівельний майданчик.

Зараз вулицю перекрили приблизно 100 мешканців будинку. До них прибули представники Залізничної рай адміністрації. На місці працюють правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *