ОСТАННІ НОВИНИ

Трамвайний маршрут №3 найбільше приносить виручки від реалізації талонів

Львівський портал

|

Уперше за останні роки рекордно зросла виручка від реалізації одноразових талонів на третьому трамвайному маршруті, повідомляє прес-служба Львівської міської ради посилаючись на ЛКП «Львівелектротранс».

«Минулого тижня вона сягнула близько 50 гривень за годину. Це означає, що безкондукторна система обілечування себе виправдовує і підштовхує пасажирів до усвідомлення думки, що за проїзд в електротранспорті, як і в іншому громадському транспорті, потрібно платити і нести за це персональну відповідальність», – говорить начальник відділу зв`язків з громадськістю та пресою ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.

Адміністрація підприємства у свою чергу намагається забезпечити пасажирів точками продажу одноразових талонів і карток. До 117 кіосків ТзОВ «Високий замок» та «Інтерпреса», з яких розпочиналася реалізація одноразових талонів у вересні минулого року, долучилося ще 23 приватні кіоски.

Розширили свою мережу до дев`яти точок і тролейбусники. Сьогодні пасажири мають можливість купувати одноразові талони та місячні картки на кінцевій зупинці «вул. Ряшівська» третього тролейбусного маршруту та на кінцевій зупинці «вул. Княгині Ольги» третього трамвайного. З`явився новий кіоск з продажу талонів і на вулиці Степана Бандери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *