ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться конкурс краси «Міс Перлина»

Львівський портал

|

У Львові пройде конкурс краси «Міс перлина». Це вже п’ятий поспіль конкурс, який проводить Установа дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Галицького району спільно з Львівською міською радою, повідомляє прес-служба ЛМР.

Захід відбудеться 30 травня, у приміщенні клубу «Picasso», що на вулиці Зелена, 88. У конкурсі візьмуть участь діти шкільного віку та молодь, які поділені на різні групи відповідно до віку.

«Нашим завданням було зробити нетрадиційним традиційний конкурс краси. Нетрадиційність полягає в театралізованому показі з використанням елементів інсценізації. Це зробило конкурс цікавішим, насиченішим і складнішим до виконання, що значно більше зацікавило учасників. Виступ конкурсантів збагачено численними вокально-хореографічними номерами. Однією з умов участі в конкурсі є показ своїх творчих здібностей. Це є нелегким завданням для конкурсантів, але спонукає до наполегливої, серйозної підготовки», – повідомила керівник проекту, педагог-організатор конкурсу Надія Кіянка.

 За її словами, журі конкурсу у складі 10 осіб визначатиме з кожної вікової групи переможця в номінаціях: «Міс Перлина», «І Віце-Міс», «ІІ Віце-Міс», «ІІІ Віце-Міс», а також «Міс чарівна усмішка», «Міс глядацьких симпатій», «Міс найкращий танець, пісня».

           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *