ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА розпочинає вирішальне для Львова засідання

Львівський портал

|

У вівторок, 12 травня, у Бухаресті розпочнеться засідання Виконавчого комітету УЄФА, на якому будуть названі усі міста України та Польщі, які приймуть чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

Виконком організації на чолі з президентом УЄФА Мішелем Платіні прийме рішення після остаточної оцінки міст-претендентів, ґрунтуючись на задокументованих даних офіційної делегації УЄФА, що відвідала Україну та Польщу в середині квітня, повідомляє http://www.champion.com.ua/, посилаючись на  інформ-службу ФФУ.

Під час свого рішення УЄФА врахує остаточний звіт обох країн, який відбувся у Ньоні безпосередньо перед засіданням. Нагадаємо, тоді експерти головної футбольної організації Європи висловили задоволення підготовкою української сторони після виступів президента ФФУ Григорія Суркіса та віце-прем`єра України Івана Васюника.

Прийняття рішення щодо міст-господарів Євро-2012 заплановане на другий день виконкому 13 травня.

Окрім рішень щодо Євро-2012, Виконком вивчатиме й інші нагальні питання. Так, УЄФА визначатиме господарів Євро-2011 серед 19-річних юнаків та молодіжного жіночого Євро-2011. Буде названо також благодійну організацію, яка під час традиційного гала-вечора європейського футболу в Монако в серпні 2009 року отримає від УЄФА чек на 1 мільйон швейцарських франків, повідомляє сайт УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *