ОСТАННІ НОВИНИ

Постачальники "Інтермаркету " погрожують перекрити дорогу

Львівський портал

|

Завтра постачальники продукції, котрим заборгувала торгова компанія "Інтермаркет", влаштовують акцію протесту. Про це йдеться у повідомленні Асоціації постачальників і виробників.

У середу, 6 травня, ошукані постачальники «Інтермаркету» проведуть символічний автопробіг по боргах та об`їдуть усі супермаркети «Арсен» на чолі з «живою свинею». О 14:00, колона з легкових та вантажних автомобілів (близько 100 машин) вирушить від офісу «Інтермаркету», що на вулиці Городоцькій, 355 і здійснить об`їзд усіх торгових центрів мережі у Львові.

Під час автопробігу пікетувальники мають намір заблокувати роботу торгових центрів «Арсен» на невизначений термін часу – автоколона з мітингувальниками перекриватиме в`їзди та виїзди до торгових центрів.

Очолюватиме автоколону «жива свиня», яка стала символом ведення бізнесу в «Інтермаркеті» протягом останніх півроку, коли з постачальниками не розраховуються.

Останньою зупинкою пікетувальників стане «Арсен» на Проспекті Чорновола. Постачальники мають намір перекрити рух на цій вулиці, аби привернути увагу влади до вирішення своєї проблеми. 05 травня минув десятиденний строк, який Асоціація відвела на реагування влади. Представники міської та обласної влади обіцяли організувати круглий стіл за участю усіх сторін конфлікту, однак досі цього не зроблено.

Тому пікетувальники заявляють, що наступним кроком буде блокування роботи Ратуші та Львівської обласної державної адміністрації. У разі якщо влада і надалі ігноруватиме проблеми постачальників останні будуть змушені заблокувати роботу Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації на невизначений термін часу та вивести під стіни цих державних установ 25 тисяч працівників. , які у разі банкрутства «Інтермаркету» залишаться без роботи.

Представники АВІП твердять, що "Інтермаркет" заборгував їм 170 млн грн за поставлену продукцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *