ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці 10 ОСББ приватизували землю біля будинку

Львівський портал

|

Львів’яни, які мешкають у будинках ОСББ, мають змогу приватизувати прибудинкову земельну ділянку. Це вбереже мешканців від самовільного захоплення землі, самовільної забудови, а також може стати способом отримання прибутків, повідомляє прес-служба ЛМР.

Приватизувати землю навколо будинку справа непроста – зате вигідна. У Львові поки що змогли це зробити близько 10 об’єднань будинків. Аби мешканці мали усю необхідну інформацію про те, що потрібно зробити для приватизації землі і куди потрібно звернутись, управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин розробило покрокові рекомендації. З цією інформацією можна буде ознайомитись на сайті міської ради.

«Земельна ділянка може бути надана як у власність, так і в оренду. Залежно від площі ділянки, це може коштувати від 3 до 7 тис. гривень. Якщо нема ніяких суперечок між сусідами щодо меж прибудинкової території, то можна зробити приватизацію за 2 місяці. На цій ділянці мешканці можуть зробити паркінг або добудувати приміщення», – повідомив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.

           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *