ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочалася конференція з планування навчань «Рапід трайдент-2009»

Львівський портал

|

 Головна конференція з планування спільного українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ та запрошенням інших країн “Рапід Трайдент – 2009” (“Стрімкий тризуб – 2009”) розпочала роботу вчора у Львові. В конференції братимуть участь представники семи країн-членів та партнерів НАТО, повідомляє управління прес-служби МОУ.

В ході проведення конференції її учасники планують обговорити практичні та адміністративні питання організації майбутніх маневрів, а також питання їх всебічного забезпечення. Також представники країн-членів і партнерів НАТО планують уточнити навчально-методичні документи з проведення командно-штабної фази навчання, обговорити питання участі підрозділу Збройних сил Великої Британії в польовій фазі навчання та внести відповідні корективи до навчально-методичних документів.

Крім того, учасники конференції мають провести рекогносцировку місць проведення майбутнього навчання “Рапід Трайдент – 2009” – Міжнародний центр миротворчості та безпеки Яворівського загальновійськового полігону та Військово-медичний клінічний центр Західного регіону.

Головна конференція з планування спільного українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ “Рапід Трайдент – 2009” завершить роботу 25 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *