ОСТАННІ НОВИНИ

Проти судді Зварича можуть порушити справу за «хімію» на роботі

Львівський портал

|

На підставі матеріалів ревізії Контрольно-ревізійного управління під час позапланової перевірки Львівського апеляційного адміністративного суду незабаром може бути порушена нова кримінальна справа відносно екс-голови цього суду Ігоря Зварича, пише «КоммерсантЪ-Украина», посилаючись на джерело в Генпрокуратурі.«На підставі матеріалів ревізії незабаром буде порушено нову кримінальну справу відносно Ігоря Зварича», – повідомило джерело.

Як нагадує видання, матеріали ревізії КРУ передані в Генпрокуратуру. Цю інформацію підтвердив керівник слідчої групи ГПУ Володимир Жербицький.

«Матеріали за підсумками ревізії ЛААС вже знаходяться в Генпрокуратурі і прикріплені до справи Ігоря Зварича. Ми детально вивчимо виявлені в ході ревізії порушення і винесемо відповідні ухвали», – заявив він.

Нагадаємо, минулого року Львівський апеляційний адміністративний суд очолював Ігор Зварич, якого звинувачують в отриманні хабара в особливо великих розмірах. Зараз Зварич знаходиться у львівському СІЗО. В ході слідчих дій його відвідують лише слідчі та адвокат Ігор Савка.

У грудні минулого року Генпрокуратура порушила проти Зварича кримінальну справу, і під час обшуку в робочому кабінеті судді та в його квартирі, крім двох мільйонів гривень і мільйона доларів, були знайдені зошити із записами сум (як у доларах, так і в гривнях) напроти опису судових справ, за які, як не виключає слідство, бралися хабарі.

proUA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *