ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським студентам та школярам нададуть можливість реалізувати свої бізнес-ідеї

Львівський портал

|

У Львові до 29 березня триває конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Економічну модель підприємницької і господарської діяльності можуть розробляти та подавати молоді люди від 14 до 35 років, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Протягом березня в середу і четвер у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру праці проводились тренінги для молоді, яка готує проекти на конкурс. Проведено 10 тренінгів, надано 17 індивідуальних консультацій. Станом на сьогодні подано чотири бізнес-плани.

 «Конкурс дасть змогу підтримати молодих обдарованих студентів та забезпечити львівську економіку новими свіжими ідеями», – зауважила начальник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик.  

Переможці визначатимуться у двох номінаціях: «Студентські ініціативи» (проект носить учбовий характер і не передбачає впровадження) та «Молодий підприємець» (реальні проекти, автори яких мають певний досвід роботи та бажання впроваджувати ці проекти).

Вперше у конкурсі приймають участь молодь віком 14 років – це школярі 14 – 17 років, які навчаються у 9 – 11 класах. На конкурс будуть представлені бізнес-ідеї із обгрунтуванням і можливістю в подальшому стати частинкою студентського бізнес-плану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *