ОСТАННІ НОВИНИ

«Жінки Батьківщини» Львівщини взяли шефство над спецшколою-інтернатом в селі Нагуєвичі

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної громадської організації «Жінки Батьківщини» Лідія Котеляк та депутати Дрогобицької районної ради від БЮТ напередодні Великодніх свят навідалися до спецшколи-інтернату в селі Нагуєвичі, що на Дрогобиччині. Про це повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко у Львівській області.

БЮТівці Львівщини далеко не перший раз виявляють турботу до незахищених верств населення нашого регіону, особливо дітей. То ж напередодні Великодня вони завітали до спецшколи-інтернату для дітей з вадами зору.

«Ми були приємно вражені умовами навчання та проживання дітей. В цьому чимала заслуга директора інтернату Ігоря Роскіпа, котрий по-батьківськи піклується своїми вихованцями, даруючи кожному частку своєї душі. Але зусиль однієї людини, навіть за підтримки чудового педагогічного колективу, деколи виявляється мало. Тому Львівська обласна громадська організація «Жінки Батьківщини» вирішила взяти шефство над школою-інтернатом», – наголосила Лідія Котеляк.

Діти  отримали  подарунки – солодощі, комп’ютерні ігри та розвиваючі програми, колекцію книг і навчальних посібників, диски з духовними піснями та шкіряне взуття. Лідія Котеляк запевнила, що це перший, але далеко не останній візит БЮТівців до цієї спецшколи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *