ОСТАННІ НОВИНИ

Звіт Садового залишився без оцінки через неконструктивний настрій частини депутатів – Бащук

Львівський портал

|

Причиною того, що звіт  міського голови так і не отримав оцінку стало те, що частина депутатів ЛМР не мала настрою до конструктивної роботи, вважає депутат ЛМР Сергій Бащук.

На його переконання, текст ухвали, котру учора так і не прийняли, звучав некомпетентно і просто смішно.

«Минулого року після звіту мера була прийнята ухвала, в котрій ми давали конкретні рекомендації, конкретні пропозиції міському голові. Зокрема, тоді ми припинили повноваження виконавчого комітету, дали незадовільну оцінку низці управлінь та відділів. Натомість цього року вийшло так, що частина депутатів не захотіла, до прикладу,  визнавати роботу, управління інженерного господарства незадовільною. І хоча перед тим незадовільну оцінку роботі цієї структури дав виконавчий комітет, коли постала відповідна пропозиція з боку фракції «Наша Україна», вона не була підтримана у сесійному залі», – повідомив Сергій Бащук.

За словами депутата, в результаті такої «колективної творчості» депутатів, після звіту міського голови вийшла ухвала, згідно з якою у Львові найбільшою проблемою виявилась робота управління культури.

«Перефразовуючи, цю ухвалу можна зацитувати так: «Заслухавши звіт міського голови, ми взяли його до уваги і відзначили, що незадовільною у нас є робота управління культури». Звичайно, що за такий документ ані я, ані фракція «Наша Україна» не могли голосувати, тому ми в принципі не голосували за звіт. Ми вважаємо, що це звичайнісінька профанація, бо виходить так, що у Львові все добре, от тільки культура «накульгує». Однак це далеко не так. Є багато провальних напрямків у роботі виконавчих органів. Зокрема, це стосується житлового та інженерного господарства, – переконаний Сергій Бащук. – Як можна говорити, що у нас введено до ладу більше 300 доріг, коли самі виконавчі органи відзначають, що на окремих об’єктах відремонтовано лише 3 -4 метри дороги»?

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *