ОСТАННІ НОВИНИ

А 7,5 % львів’ян не відчули на собі фінансової кризи

Львівський портал

|

Виявляється, фінансово-економічна криза торкнулася далеко не усіх львів’ян. Принаймні про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг». Як повідомив сьогодні під час прес-конференції директор групи Олексій Антипович, не відчули на собі впливу кризи 7,5% жителів Львова.

У той же час, як повідомив соціолог, понад 47% львів’ян відчули на собі фінансову кризу, при чому дуже серйозно, певною мірою вона торкнулася ще майже 43% жителів міста.

Загалом же більше половини львів’ян вважають, що ситуація в державі погіршується, ще понад 40% вважають її незмінною. І лише дещо більше 2% львів’ян залишаються повними оптимістами і відчувають покращення ситуації в Україні.

Серед наслідків фінансово-економічної кризи найбільше львів’ян хвилює зростання цін (85,6%) та зниження курсу гривні (40,3%). Дещо менше стало турбувати жителів Львова безробіття та невчасна виплата зарплати.  

Соціологічна група «Рейтинг» проводила соціологічне опитування з 6 до 12 квітня 2009, опитавши 800 львів’ян, віком понад 18 років. Соціологічна похибка становить до 3%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *