ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат ЛМР радить львів’янам не платити за теплове навантаження, якщо немає гарячої води

Львівський портал

|

Львів’яни не повинні платити за теплове навантаження, якщо у їх помешканнях відсутня гаряча вода. Тільки за минулий рік мешканці міста переплатили за не отримані вигоди кілька мільйонів гривень, повідомив член фракції ПРП у Львівській міській раді Сергій Смірнов.  

«Всім відомо, що надзвичайно багато будинків міста не отримували гарячого водопостачання впродовж майже шести місяців минулого року. По суті «Львівтеплоенерго» не виконувало своїх зобов’язань перед львів’янами, однак їх таки змушували платити так зване теплове навантаження – фактично за повітря», – констатував депутат.

На жаль, ні перерахунків, ні зарахування тих плат як авансових платежів так і не відбулося. «Я переконаний, що у випадку, коли в помешканнях відключатиметься гаряче водопостачання, то мешканці повинні бути звільнені від оплати теплового навантаження на період відсутності гарячої води. До прикладу, за минулий рік, лише за найскромнішими підрахунками, львів’яни переплатили понад кілька мільйонів гривень за не отримані послуги. Допускати подібне цього року є неприпустимим», – додав Сергій Смірнов.

На переконання обранця, теплоенерого та ЖЕКи повинні інформувати мешканців будинків про планові ремонти інженерних мереж та виконувати роботи вчасно. У протилежному випадку комунальники повинні нести відповідальність.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *