ОСТАННІ НОВИНИ

Юні львів’яни стали переможцями «Автогри за правилами «Безпека»

Львівський портал

|

У Києві на автодромі «Чайка» пройшли перші в Україні змагання міжнародного соціального проекту «Автогри за правилами «Безпека». Львівська команда «юних водіїв», що була єдиним представником від Західної України, зуміла здобути перемогу. Про це АвтоПорталу повідомила керівник прес-служби ГДАІ ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

За словами Добюровольської, участь у змаганнях взяли школярі старших класів з десяти регіонів України. Діти керували справжніми автомобілями імітуючи реальні дорожні ситуації, проте цілком в безпечних умовах. Найкращою була команда юних водіїв з Львівщини, другими – школярі з Миколаївської області, а третє місце посіли одесити. «Наша команда окрім кубка та медалей отримала індивідуальні, пам’ятні подарунки», – зазначила вона.

Варто зазначити, що співорганізатором конкурсу виступила фірма «Рено». Саме вона надала автомобілі для проведення практичних конкурсів. Водночас, представники компанії відзначили високій рівень майстерності учасників «Автогри» та висловили надію, що у подальшому такі змагання стануть традиційними й у них братимуть участь школярі з усіх регіонів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *